Блог

Спектр ефективності фунгіцидів на винограді

Оїдіум: Відмінна ефективність: Белліс (Сігнум), Мерівон, Натіво, Колліс, Луна Сенсейшн, Фонтеліс, Серкадіс,Міравіс Прайм, Німрод, Квадріс (р), Квадріс Топ, Зато (р), Стробі (р), Хорус+Скор, Луна Експіріенс,Пропульс, Альтерно, Принцип, Ревіона, Камелот, Емінент, …

Агоротехніка

  В даному розділі висвітлені теми по підготовці грунту, способи профілактики та захисту від хвороб та шкідників різних рослин, підготовка до зимівлі. Агротехніка винограду Агротехніка полуниці Агротехніка хризантеми від посадки …

Вплив зовнішніх чинників на стан виноградного куща

Виноградний кущ, як і кожен живий огранізм, дуже чутливий до дизбалансу певних речовин в грунті. Також виноград може нетипово  змінити зовнішній вигляд  в результаті  несприятливого впливу погодніх факторів. Інколи виноградарі  …

Весняна посадка одно-, двох-, трьохрічних саджанців з закритою кореневою

  Одно-, двох-, трьохрічні саджанці винограду з закритою кореневою (в контейнерах) весною з настанням тепла швидше розпочинають вегетацю, на відміну від саджанців з відкритим свіжовикопаним коренем,  тому що на них …

Захист від оідіуму

Методи захисту у промислових умовах Всі заходи, спрямовані на створення здорових, добре сформованих (де відбувається поярусне визрівання однорічної лози) та рослин з ажурною кроною, що провітрюються, сприяють зниженню рівня розвитку …

Захист від мілдью

Залежно від характеру дії вибраного фунгіциду (захисне (профілактичне), лікувальне, контактне або системне) а також від особливостей розвитку захворювання (сприятливих погодних умов) та сортової стійкості сорту винограду, розробляються стратегія та тактика …

Мілдью

Милдью – найбільш поширене і шкідливе захворювання у всіх виноградарських країнах світу. паразитує  на виноградних кущах на всіх стадіях онтогенеза, здатне розвиватися тільки в живих тканинах рослини. Вражає всі зелені …

Вплив сухого вина на організм людини

Сухе вино – це один з найпопулярніших алкогольних напоїв, що відмінно поєднується з солодощами, рибою, сиром та багатьма легкими м’ясними продуктами. Воно називається сухим, тому що при його приготуванні не залишається …

Правила подачі червоних та білих вин

Свято на порозі. Кожен, хто планує поставити на новорічний стіл якісні алкогольні напої, рано чи пізно починає цікавитися винним етикетом: як правильно вживати вино, як підібрати відповідний келих і які …